Autoservice


Det er selvfølgelig ikke ligegyldigt, hvem du sender din bil hen til. Det er absolut heller ikke ligegyldigt, hvordan bilen bliver behandlet.
Torbens AutoCenter i Glostrup er et fritstillet værksted uden nogle begrænsninger med hensyn til bilmærke.

Motor og undervogn.

Selvfølgelig tager vi os af alt det mekaniske i og omkring bilen, herunder udførelse af alle typer serviceeftersyn.
Uddannede mekanikere med grundlæggende kendskab til motorer, gearkasser og transmissioner sikrer professionelt arbejde.
Undervognen med dæk, hjul og støddæmpere er alt sammen af afgørende betydning for køresikkerheden, indstillingen foregår via moderne hjælpeværktøjer.

Branche information! 

Forbrugerombudsmanden og bilbranchen har indgået et banebrydende forlig, der betyder, at nye ejere af biler, købt efter 1. januar 2003, ikke længere tvinges til at få lavet service eller repareret bilen på autoriserede værksteder for at bevare nyvogns garantien.

Derudover vil bilbranchen heller ikke længere kunne stille krav om, at bilejerne udelukkende benytter originale reservedele, ligesom rustinspektioner samt reparationer, der er omfattet af garantien, ikke må ske på forbrugernes regning.

Forliget er et resultat af en principiel retssag, som Forbrugerombudsmanden anlagde mod Nissan helt tilbage i 1996, og det er baggrunden for, at forliget træder i kraft for Nissan-ejere med tilbagevirkende kraft. Nissan har givet tilsagn om at fravige sine garantibestemmelser over for alle nuværende Nissan-ejere.
/Ritzau


Hvad betyder det så for vores kunder, jo at den tillid I viser vores værksted med den gamle bil, kan vi nu fortsat yde, ved køb af ny bil, så den service du er vant til, kan vi fortsat yde, samtidig med at alle garantier opretholdes fra producenten af bilen.